Particulieren

Ontwerp (tekeningen / bouwaanvraag)

Wanneer u als particulier de beslissing heeft genomen om bijvoorbeeld te gaan verbouwen, wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk gerealiseerd wordt. Dit begint met een goede bouwtekening die aan uw wensen voldoet en die natuurlijk binnen de regelgeving valt.
Bouwkundig Teken,- Adviesburo D. de Meijer is zeer flexibel. Er kan snel en eventueel in de avonduren een afspraak gemaakt worden om e.e.a. door te spreken, wat uw wensen zijn en wat u voor ogen heeft.

N.a.v. ons gesprek kunt u dan op korte termijn een schetsontwerp van mij verwachten. Nadat we overleg gehad hebben over het schetsontwerp zal ik met de gemeente overleggen of uw idee binnen het bestemmingsplan past en wat er eventueel aangepast moet worden. Daarna verwerk ik de eventuele aanpassingen en zullen de constructie-berekeningen gemaakt worden. Aan de hand van de constructie-gegevens zullen de uiteindelijke bestektekeningen gemaakt worden die benodigd zijn voor het aanvragen van de omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning).

Dit kan tegen een voordeling uurtarief of een vooraf afgesproken prijs waarover duidelijke afspraken worden gemaakt.

Berekeningen

Ook als er diverse berekeningen verstrekt moeten worden kunt u bij Bouwkundig Teken,-Adviesburo D. de Meijer terecht. Deze werkzaamheden vallen helaas voor een deel buiten mijn expertise gebied, maar ik heb genoeg connecties welke deze wel kunnen aanleveren. U houdt daardoor één aanspreekpunt en dat is wel zo gemakkelijk voor u!

Advies

Wanneer alle plannen uitgewerkt zijn zal bijvoorbeeld uw verbouwing ook gerealiseerd moeten worden.

U kunt dit zelf uitvoeren, maar in de meeste gevallen zult u ook een aannemer moeten inschakelen.
Bouwkundig Teken,- Adviesburo D. de Meijer kan u hierin ook van dienst zijn. Wij hebben connecties met een aantal goede, betrouwbare aannemers (zzp’ers) uit de regio. Wij kunnen u in contact brengen met deze aannemers (zzp’ers) en zij kunnen een goede offerte uitbrengen aan de hand van onze tekeningen.

Daarnaast is het eventueel ook mogelijk om Bouwkundig Teken,- Adviesburo D. de Meijer in te huren als bouwbegeleider tijdens de bouwwerkzaamheden. Dan kom ik tijdens de bouw geregeld langst om te kijken of alles goed verloopt, eventueel kunnen we wat werkbesprekingen houden.

Dit kan tegen een voordeling uurtarief of een vooraf afgesproken prijs waarover duidelijke afspraken worden gemaakt.

Opsomming diensten voor particulieren:

  • Het inmeten en digitaal opzetten van een bestaande woningen (of andere gebouwen)
  • Het (digitaal) uitwerken van een ontwerp (opzet)
  • Het (digitaal) uitwerken van bestektekeningen (evt. werktekeningen)
  • Het (digitaal) aanvragen van een omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning)
  • Het adviseren van aannemers (zzp’ers)
  • Het begeleiden/adviseren van de opdrachtgever tijdens de bouwwerkzaamheden

 

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor uw project. U krijgt op zeer korte termijn reactie.
Bouwkundig Teken,- Adviesburo D. de Meijer staat voor snel, efficiënt, betrouwbaar en niet geheel onbelangrijk, een eerlijke prijs!!!